Inpakken en klussen

26-10-2020

Omdat veel mensen het leuk vinden om ons proces van het overnemen van een vakantiepark en het opknappen en renoveren van bijbehorend oud huis te volgen, willen we zo nu en dan een blog schrijven met veel foto’s waarin we jullie vertellen wat er op het ogenblik gebeurt en wat we hebben aangepakt. Zo kunnen jullie onze uitdaging een beetje mee beleven. 

Op het ogenblik zijn we vooral bezig met inpakken en klussen. Het inpakken spreekt voor zich, maar het klussen zullen we even uitleggen. Want hoewel we de sleutel nog niet hebben, mogen we toch al aan de slag. En daar zijn we heel blij mee!

Het huis (‘achterhuis’) waar we de komende jaren gaan wonen (als we het oude ‘voorhuis’ opknappen/renoveren), krijgt momenteel een metamorfose. Het is voornamelijk schilderwerk, behangen en ‘nieuwe’ (lees: tweedehands) vloeren leggen. Maar wat knapt het daarvan op! Door te klussen wordt een huis elke keer een beetje meer van jezelf en dat is fijn!
 

Verder zijn we natuurlijk op de achtergrond bezig met allerlei regeldingen rondom het opzetten van ons bedrijf. Denk aan website opzetten en beheren, hier en daar wat PR proberen op te zetten, kringloopwinkels en Marktplaats afstruinen om leuke spullen te scoren, nadenken over schoonmaak accommodaties en de was van het beddengoed en nog meer van die puntjes..…

Kortom: genoeg te doen en te denken. En wat heerlijk is dat! Dat het eindelijk echt concreet geworden is. Dat we nu echt de handen uit de mouwen kunnen steken. Dat we kunnen gaan toewerken naar een gezellige en sfeervolle plek om helemaal tot rust te komen: De Drômegaard in de Betuwe…

Wees welkom!

www.vakantiehuisjesbetuwe.nl