Zoek & Boek
 

“Een paar dagen heerlijk genoten van de omgeving en het glamperen. Locatie is top en super plekje om te ontspannen. Dank Henrike! “

“Super plekje! Gastvrij, goed verzorgd, met liefde gecreëerd. “Soms vindt je gewoon ineens het perfecte plekje.”

Welkom op ons kleinschalig vakantiepark De Drômegaard, in de Betuwe.

De komende jaren laten wij een frisse wind door deze plek waaien. We heten je van harte welkom in één van onze knusse huisjes met veranda, de gezellige groepsaccommodatie of in onze stoere Drômecamper. Geniet bij ons van het heerlijke buitenleven!

Let op: Tot half 2021 zijn er nog geen veranda's en 'bedden-opmaak-service' (bedlinnen wel te huur). De Drômelounge en het Drômewinkeltje gaan in maart 2021 open. Tot die tijd geven de foto's de juiste indruk en zijn we bezig om het nog gezelliger te maken voor jullie!

Ook is de groepsaccommodatie vanwege corona (zowel los als geschakeld) voor nu alleen te boeken als gezin/huishouden. Boekingen met groepen moeten wij helaas annuleren. 

De Drômegaard

Ons vakantiepark is kleinschalig en dat is juist wat wij erg leuk vinden! We vinden het gezellig om af en toe een praatje met jullie te maken, marshmellows bij het kampvuur te roosteren of een balletje te gooien op de jeu-de-boules-baan of. Die kan natuurlijk niet ontbreken op een park met zo’n Franse naam. De Drôme is het departement in Frankrijk waar wij heel erg graag naar op vakantie gaan. En zo relaxed als wij ons dáár voelen, hopen we dat jullie als gasten, jullie in De Drômegaard zullen voelen. Om écht weg te zijn en in vakantiestemming te komen, hoef je namelijk niet persé zo ver te reizen. Ook dát hebben we wel ervaren.

Wat is er, naast de jeu-de-boules-baan nog meer op ons park?

De Drômelounge en terrasje, vooraan de groepsaccommodatie. Dit is voor gemeenschappelijk gebruik van alle gasten. Er staan tafels voor een spelletje, er is een loungehoek en het houtkacheltje maakt het aangenaam met wat frisser weer. Maak gerust gebruik hiervan!

Het Drômewinkeltje, een klein kringloopwinkeltje om een leuk aandenken mee naar huis te nemen. (ingang bij De Drômelounge) Er staat inpakpapier om er een gezellig cadeautje van te maken.

Fietsjes en stepjes voor onze kleinste gasten. Lekker rondscheuren!

Zandbak en schommel om te ontspannen.

  • De Drômelounge en terras
  • Het Drômewinkeltje
  • Fietsjes en stepjes voor onze kleinste gasten
  • Zandbak en schommel

Langdurig verblijf

Bent u door verhuizing, nieuwbouw van een woning of anders op zoek naar een tijdelijke woning? Neem dan gerust contact met ons op. In het laagseizoen hebben wij hier zeker mogelijkheden voor.