Zoek & Boek
 

“Super plekje! Gastvrij, goed verzorgd, met liefde gecreëerd. “Soms vind je gewoon ineens het perfecte plekje.” - Pascal

Voor meer info over de beschikbaarheid en boeken van de accommodaties; klik bovenaan op de homepage op Drômehuisjes, Drômecamper of Familiehuizen. Daarna op de foto van het desbetreffende object..

Welkom op ons kleinschalig vakantiepark De Drômegaard, in de Betuwe.

De komende jaren laten wij een frisse wind door deze plek waaien. We heten je van harte welkom in één van onze knusse huisjes met veranda, het gezellige familiehuis of in onze stoere Drômecamper.

Uniek bij ons is dat de huisjes allemaal ingericht zijn in verschillende stijlen. Zo hebben we onder andere De Peppel (industrieel), De Es (scandinavisch) en De Linde (touch of vintage). Kijk gerust in de fotoboeken van de verschillende huisjes om de sfeer te proeven. 

Voor de kinderen is er veel te doen bij ons: o.a. fietsjes, zandbak, schommel, tafeltennistafel, voetbalveld... En in De Bellefleur is zelfs een heus klimrek binnen! (voor foto's, zie Info&Contact - Voor de kids)

Geniet bij ons van rust, sfeer en het heerlijke buitenleven!

Let op: wij verhuren niet aan jongerengroepen onder de 25!

 

 

De Drômegaard

Ons vakantiepark is kleinschalig en dat is juist wat wij erg leuk vinden! We vinden het gezellig om af en toe een praatje met jullie te maken, marshmellows bij het kampvuur te roosteren of een balletje te gooien op de jeu-de-boules-baan. Die kan natuurlijk niet ontbreken op een park met zo’n Franse naam. De Drôme is het departement in Frankrijk waar wij heel erg graag naar op vakantie gaan. En zo relaxed als wij ons dáár voelen, hopen we dat jullie als gasten, jullie in De Drômegaard zullen voelen. Om écht weg te zijn en in vakantiestemming te komen, hoef je namelijk niet persé zo ver te reizen. Ook dát hebben we wel ervaren.

Wat is er, naast de jeu-de-boules-baan nog meer op ons park?

Het Drômewinkeltje, een klein kringloopwinkeltje om een leuk aandenken mee naar huis te nemen. (ingang in De Drômelounge) Er staat inpakpapier om er een gezellig cadeautje van te maken. Een deel van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Fietsjes en stepjes voor onze kleinste gasten. Om lekker rondjes te crossen! 

Voetbalveld en tafeltennistafel. Tijd voor actie! 

Zandbak en schommel met uitzicht op Rhenen om te ontspannen.

Wasruimte, waar ook een strijkplank staat. (2 EUR per wasbeurt)

  • De Drômelounge en terras
  • Het Drômewinkeltje
  • Fietsjes en stepjes voor onze kleinste gasten
  • Zandbak en schommel

Langdurig verblijf

Bent u door verhuizing, nieuwbouw van een woning of anders op zoek naar een tijdelijke woning? Neem dan gerust contact met ons op. In het laagseizoen hebben wij hier zeker mogelijkheden voor.