Beetje thuis

16-11-2020

De laatste deuren worden geschilderd, het laatste vloertje wordt morgen gelegd, de eerste ruimtes zijn zelfs al schoon... en... het begint zowaar als een (t)huis aan te voelen. (zie foto)

Alleen in de kamer, onze slaapkamer en de hal/bijkeuken ligt nog rommel (lees: bouwzooi ;-) ) en de rest is gewoon heerlijk leeg. Ik (H) kan het natuurlijk niet laten om al het een en ander mee te nemen elke keer als ik erheen ga. Dus lang zal het niet leeg blijven...

Afgelopen weekend hebben we een enorme slag gemaakt, dankzij de hulp van lieve medeklussers. Erg fijn! En met nog minder dan een maand te gaan, is dat ook wel een lekker idee. 

Op 29 december hopen we te verhuizen en dan kunnen we vanaf 1 februari ein-de-lijk beginnen aan de opbouw van ons bedrijf. Daar kijken we enorm naar uit. Na 2 jaar van plannen maken, ideeën bedenken, brainstormen, af en toe voorzichtig wat kringloop-spullen kopen voor de huisjes, zijn we er echt aan toe om de handen uit de mouwen te gaan steken en een frisse wind door het park te gaan laten waaien. 

We houden jullie op de hoogte!!